Ota yhteyttä: 040 591 8690
Asuntorakentamisen taitavaa suunnittelua ja konsultointia

Rakennussuunnittelu E. Löf tarjoaa asuntorakentamisen suunnittelua ja konsultointia sekä yksityisille että yrityksille. Yritykseni toimipiste sijaitsee Tervolassa, mutta palvelen asiakkaita ympäri Suomen, aina Forssasta Keski-Pohjanmaan kautta Ivaloon asti. Asuntorakentamisen palveluihini kuuluvat muun muassa:

  • pääpiirustukset
  • rakennuslupa-asiat
  • uudisrakennus-, peruskorjaus- ja laajennussuunnitelmat
  • jätevesijärjestelmäsuunnitelmat.

Etenkin puurakentamisen ja -rakennusten parissa toimiminen on minulle mieluista, sillä puu on rakennusmateriaalina erinomainen ominaisuuksiensa johdosta. Toimin kuitenkin osaavasti ja kokemuksella kaikkien muidenkin rakennusmateriaalien parissa. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää yritykseni palveluista!

Rakennuksen pääpiirustukset ammattitaidolla

Rakennuksen pääpiirustukset ovat rakennussuunnitelman olennainen osa. Pääpiirustuksiin kuuluu:

  • asemapiirros
  • pohja-, leikkaus- ja julkisivupiirustukset.

Kun teetät rakennussuunnitelman yritykselläni, voit olla varma, että noudatan tarkkaan rakentamista koskevia säännöksiä ja määräyksiä. Ympäristöministeriön rakentamismääräyksiin voit tutustua täällä.

Rakennuslupa-asiat pitkällä kokemuksella

Erilaiset rakennushankkeet edellyttävät rakennuslupaa. Esimerkiksi uudis- tai lisärakennuksen rakentamiseen tarvitaan rakennuslupa. Myös rakennukseen tehtävät korjaukset tai muutokset voivat edellyttää rakennusluvan hakemista. Rakennuslupa-asiat kannattaa antaa kokeneen ammattilaisen hoidettavaksi. Lupaa haetaan aina kirjallisesti rakennusvalvontaviranomaiselta. Hakemukseen liitetään muun muassa rakennuksen pääpiirustukset.

Kaikki rakennuslupa-asiat hoituvat yritykseni kautta kätevästi, kokeneen ammattilaisen varmuudella. Minulta voit aina tiedustella lisää rakennussuunnittelun ja -konsultoinnin palveluistani!

Toiveidesi mukaiset uudisrakennus-, peruskorjaus- ja laajennussuunnitelmat

Onko edessäsi vanhan rakennuksen peruskorjaus- tai laajennustyöt? Kuuluuko uudisrakennus lähitulevaisuutesi suunnitelmiin? Kerro minulle rakennustarpeistasi ja -toiveistasi. Yritykseltäni saat asiantuntevat uudisrakennus-, peruskorjaus- ja laajennussuunnitelmat kilpailukykyiseen hintaan.

Hyvät ja huolella tehdyt rakennussuunnitelmat ovat onnistuneen rakentamisen perusta. Työskentelen täsmällisesti, laajaa työkokemusta ja koulutuksen tuomaa ammattitaitoani käyttäen.

Tarkat jätevesijärjestelmäsuunnitelmat

Jätevesijärjestelmäsuunnitelma on aina laadittava, kun uusi jätevesijärjestelmä rakennetaan tai vanhaa järjestelmää tehostetaan. Suunnitelma liitetään toimenpidelupahakemukseen tai osaksi rakennuslupahakemusta.

Suunnitelmassa kerrotaan muun muassa kohteen sijainti sekä kuvataan olemassa olevaa jätevesijärjestelmää, mikäli sellainen on jo olemassa. Suunnitelmaan kuuluu myös jätevesijärjestelmän toimintaperiaatteen kuvaus sekä käyttöohjeet.

Yritykseltäni saat tarkat ja virheettömät jätevesijärjestelmäsuunnitelmat. Palvelen koko Suomen alueella.

Rakennussuunnittelu E. Löf tekee asuntorakentamisen taitavaa suunnittelua ja konsultointia sekä yksityisille että yrityksille.
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi