Ota yhteyttä: 040 591 8690
Luotettavaa ja riippumatonta rakennussuunnittelua ja -konsultointia

Rakennussuunnittelu E. Löf on maatalousrakentamisen kokenut ja luotettavasti toimiva asiantuntija. Yritys on erikoistunut maatalousrakennussuunnitteluun ja -konsultointiin. Yritykseni yhteistyökumppanien kautta sinun on mahdollisuus saada kokonaisvaltaisesti kaikki erikoissuunnittelun, kuten rakenne- ja LVI-suunnittelun, palvelut sekä maaperätutkimukset. Lisäksi kauttani hoituvat ympäristö- ja rakennusluvat kätevästi kuntoon.

Rakennussuunnittelu E. Löfin toimipiste sijaitsee Tervolassa, mutta yritys palvelee koko Suomen alueella, aina Forssasta Keski-Pohjanmaan kautta Ivaloon asti. Maatalousrakentamisen suunnittelu- ja konsultointitöitä olen tehnyt erityisesti pohjoisessa Suomessa.

Yritykseni palveluihin kuuluu myös asuntorakentaminen. Otan mielelläni vastaan omakotitalojen sekä muiden rakennusten suunnittelu- ja konsultointitöitä. Palvelen pitkän työkokemuksen tuomalla tietotaidolla niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiäkin. Panostan aina asiakastyytyväisyyteen ja joustavaan palveluun. Jokainen suunnittelutyöni alkaa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuntelemisesta.

Tuotantorakentamista tarpeidesi mukaan

Rakennussuunnittelu E. Löf tekee uudisrakennus-, peruskorjaus- ja laajennussuunnitelmia. Työn kohteisiin kuuluvat muun muassa:

  • lypsykarjapihatot
  • parsinavetat, laajennukset ja peruskorjaukset
  • emolehmä- ja lihakarjakasvattamot
  • varastot ja hallit
  • lämpökeskukset
  • laakasiilot, lietesäiliöt ja lantalat.

Etsin aina maatilayrittäjän tuotantotarpeisiin parhaiten sopivia, nykyaikaisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Otan suunnittelussa tarkkaan huomioon tilan erikoisvaatimukset, jotta päästään onnistuneeseen lopputulokseen.

Kerron mielelläni lisää rakennussuunnittelun ja -konsultoinnin kattavista palveluistani!

Tilaa yritykseltäni maatalousrakentamisen laadukkaat suunnittelu- ja konsultointipalvelut

Kilpailukykyiset hinnat

Rakennussuunnittelu E. Löfiltä saat laadukkaat maatalousrakentamisen suunnittelu- ja konsultointipalvelut kilpailukykyiseen hintaan.

Nopeaa palvelua

Ryhdyn työhön aina ripeästi ja pystyn tarjoamaan palveluja nopeallakin aikataululla, työnlaadusta kuitenkaan tinkimättä.

Ammattitaitoista työskentelyä

Niin pienet kuin suuretkin maatalous rakennussuunnittelun ja -konsultoinnin palvelut toteutan rautaista ammattitaitoani käyttäen. Työskentelyäni kuvaa tarkkuus, luotettavuus ja asiantuntevuus.

Rakennussuunnittelu E. Löf tarjoaa maatalousrakentamisen asiantuntevaa suunnittelua ja konsultointia.
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi